Visa funktioner

 • Välkommen till samlingsplatsen för PLAYipps funktioner!

  Här har vi samlat de funktioner som redan kommer med i PLAYipp Digital Signage - redo att aktiveras och börja användas av dig, helt utan integration från tredje part! 

  När du aktiverat en funktion från denna sida så kommer funktionen att dyka upp i sidomenyn som fälls ut direkt när du klickar på Funktioner i huvudmenyn. 

  Funkis1.png

  I listan till höger hittar du guider till hur du snabbt och enkelt kommer igång med PLAYipps funktioner. 

  FUnkis2.png

  På denna sida hittar du våra aktiva funktioner med tillhörande beskrivning. Klickar du på Läs mer så öppnas en ruta upp med mer information och en bild på hur funktionen kan komma att se ut på den digitala informationsskärmen. 

  funkis3.png

  Aktivera funktion

  Klickar du på Kom igång så aktiverar du funktionen och kommer direkt att komma in i funktionens redigeringsläge och du kan då skräddarsy funktionen efter just din verksamhets behov. När funktionen är aktiv byts Kom igång ut till Öppna. Du klickar då på denna för att öppna upp funktionen igen om du skulle behöva redigera eller ska en ny funktion.  

  När du är klar med din funktion väljer du att publicera denna som en widget på din digitala informationsskärm. 

  funkis4.png

  Avinstallera funktion

  Skulle det vara så att du inte behöver funktionen längre så kan du enkelt avinstallera den genom att klicka på Läs mer så att den större förhandsvisningen kommer upp och klicka sedan på den den röda knappen för att Inaktivera. 

  Behöver du hjälp? 

  Klicka på frågetecknet uppe i det högra hörnet för att komma till vårt hjälpcenter och ta del av guider som visar hur du sätter upp funktionerna på rätt sätt. 

  Har du fler frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss!