Facebook

 • Vi älskar integrationer till digitala informationsskärmar!

  Integrationer minskar kraftigt antalet timmar som du behöver lägga på att publicera samma sak i flera kanaler. Med våra lättanvända och enkla gränssnitt blir det en barnlek att få samma sak publicerat på flera platser och dessutom sker det mesta automatiskt… Varje gång!

  Här nedan hittar du guider till hur du enkelt integrerar systemen ni redan använder med PLAYipp Digital Signage. Har du frågor eller funderingar? Hojta till så hjälper vi till! 

  Välj bland era Facebook sidor att dela inlägg från. Informationen som du delar publiceras med olika färdiga widgets och du kan enkelt välja hur många inlägg tillbaka du vill visa. Se några exempel på widgets nedan. För andra layouter och ändringar är ni välkommen att höra av er för att diskutera vilka möjligheter som finns. För att skapa integrationen behöver du endast följa stegen som presenteras nedan.

  1. Ha ett konto
   För att skapa en integration krävs att ni redan har ett konto på tjänsten ni vill integrera med.

  2. Välj Integrationer i huvudmenyn
   Menyn Integrationer kan endast den person som är admin för företagskontot se. Är du inte admin men ändå vill göra en integration? Kontakta din admin eller oss så hjälper vi dig!

  3. Godkänn & logga in
   När ni valt tjänsten ni vill integrera med så behöver ni autentisera respektive tjänst genom att klicka på knappen Authenticate account, därefter ombeds ni logga in på det konto ni vill visa upp på skärm.
   Screenshot 2020-09-22 at 11.58.54.png

  4. Publicera i manager
   Nu är integrationen för Facebook klar att publiceras som widget i Publicera i manager. Nedan ser du en bild på hur det kan se ut när integrationen visas på skärm. Välj widgeten för Sociala medier eller Feeds. 
   Skärmavbild 2021-02-18 kl. 10.14.43.png