Välj skärm eller mediaspelare

 • För att få ut information till skärmar så finns det två olika alternativ. Antingen så har man en skärm som stödjer att man installerar vår app direkt i skärmen, detta kallar vi för PLAYin. Har man inte en skärm som stöder PLAYin så kan man koppla in en extern mediaspelare (PLAYport HD) i skärmen istället. Den externa mediaspelaren kan kopplas in i alla skärmar som har en HDMI ingång och full HD upplösning (1920x1080px)

  Klicka här för att se en lista skärmar med stöd för PLAYin  

  Installera PLAYin eller PLAYport

  När du valt om du skall använda PLAYin eller en PLAYport HD så ska detta installeras. 

  PLAYin mjukvaran måste installeras på skärmen medan vår PLAYport HD har appen förinstallerad. Båda alternativen kräver en nätverksuppkoppling, antingen trådlös eller trådbunden och strömförsöjning. 

  PLAYin

  Om din skärm redan är förinstallerad med PLAYipps mjukvara så kan du gå vidare till nästa steg. Om din skärm inte är förinstallerad får du leta reda på din skärm i listan nedan. Följ sedan installationsguiderna för just din skärm.

  Klicka här för att komma till installationsguiderna för PLAYin

  PLAYport HD

  Om du har en skärm som inte stöds av PLAYin så måste man använda en PLAYport HD. Detta är en extern mediaspelare som kopplas in i skärmen via HDMI-porten. PLAYport HD behöver ström och nätverksuppkoppling. 

  Klicka här för att komma till installationsguiden för PLAYport

  Vad händer nu?  

  Om installationen är korrekt utförd så kommer skärmen att visa en aktiveringskod. Denna kommer vi i nästa steg använda för att koppla ihop skärmen till webbgränssnittet PLAYipp manager. 

  Aktivera Signageskärmar

 • Fick du svar på din fråga?

    

  Lämna feedback