Hej nya användare!

 • Vad roligt att ni blivit vår kund! Vi ser verkligen fram emot att börja jobba tillsammans med er och vara lösningen till en bättre kommunikation och mer engagerade medarbetare i just er verksamhet.

  I denna artikel har vi samlat lite länkar till olika guider och artiklar som snabbt och enkelt låter dig komma igång och skapa sånt där härligt och kul innehåll.

  Har du fler frågor och funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig mer än gärna! Du når oss snabbt som blixten via chatt på vår hemsida, mail och telefon, på både svenska, och engelska.

  Mail: support@playipp.com

  Telefon: +46 75 – 75 00 100

  Installera

  Börja med att installera PLAYipps mjukvara på din skärm. Oavsett om du valt vår externa mediaspelare (PLAYport) eller en skärm med en inbyggd mediaspelare så hittar du en artikel med genvägar till våra  installationsguider under knappen nedan. Välj och vraka, men välj rätt! 

  Installera PLAYipp Digital Signage

  Logga in

  När du har blivit tilldelad ditt konto så är det dags att logga in och börja göra sig hemmastadd. Släng ett öga på vår film för att se hur det går till! 

  Skapa skärmlayout som ny användare

  När du har loggat in i PLAYipp möts du av vår uppstartsguide. Följ stegen för att snabbt och enkelt komma igång!  

  Lägg till en ny skärmlayout från mall

  Aktivera 

  När du har installerat din skärm är det dags att aktivera denna med hjälp av din aktiveringskod. Här hittar du en guide till hur du gör det! 

  Aktivera Signageskärmar 

  Publicera

  Nu när du har loggat in är det dags att börja känna sig som fisken i vattnet eller som handen i handsken, välj själv. Här hittar du en guide till hur du börjar publicera sånt där härligt och inspirerande innehåll som du vet att dina medarbetare kommer jubla över! 

  Lägg till nytt material på skärm

  Strukturera

  Är det så att ni köpt ett helt gäng med skärmar är det smart att sätta upp en struktur för att ha stenkoll på var vilken skärm sitter och vilket innehåll de ska visa. I denna guide visar vi hur du kommer igång med det! 

  Skärmstruktur

  FAQ och sånt

  Under denna knapp har vi listat svaren på de vanligaste frågorna vi får till oss. Vi vet ju att du är en sån där person som gillar att fixa och lösa saker själv så här har vi samlat våra bästa tips och trix! 

  (Skulle det köra ihop sig ändå så hojta till så hjälper vi till!) 

  FAQ